Beskyt dit træværk med maling

24 september 2020 Lotte Hindsberg

Hvis du er den glade ejer af et sommerhus, en kolonihave eller måske bare har et træterrasse ved du også at træet skal have en hvis opmærksomhed fra tid til anden for at holde og ikke begynde at rådne og derfor skal udskiftes. Det er betydeligt dyre at skulle udskifte frem for at vedligeholde træværket og give det maling fra tid til anden. Du kan selv male eller du kan få et malerfirma i Roskilde til at varetage opgaven.

Sandblæsning af dit træværk

Alt efter hvor længe eller hvor gammelt dit træværk er kan det være en fordel at starte med at få det sandblæst. Især hvis der sidder gamle malerrester og du gerne vil have malet i en anden farve. En sandblæsning vil fjerne hvad der er af gammel maling, alger samt skidt og snavs og vil efterlade træet helt rent. Når træet så er tørt er det klar til at blive malet. Det er vigtigt at det får tid til at tørre, da der ellers kan komme skimmelsvamp. 

Find den bedste maler

Når der skal findes en maler eller en hvilken som helst håndværker er det vigtigt at tage sig god tid og finde den bedste. Det er med til at gøre det endelige resultat mærkbart bedre. Kontakt mindst 3 forskellige og bed dem om at komme med et skriftligt tilbud. Det må meget gerne også indeholde hvilken maling de benytter og evt. referencer. 

Ved at få mindst 3 forskellige tilbud sikre du dig at du ikke har kontaktet områdets dyreste og du får kendskab til prisniveauet. Hvilken maling de benytter har både betydning for prisen da god kvalitetsmaling er dyrere end en der er mindre god. Til gengæld holder den også længere og det færdige resultat er flottere. 

Referencer skal bruges til at undersøge om tidligere kunder har været glade og tilfredse eller det modsatte.

Flere Nyheder