Dygtig massør i København – find ham eller hende online

14 marts 2019 Astrid Pedersen
Dygtig massør i København - find ham eller hende online

Går du rundt og døjer med spændinger i nakke og skuldre, en øm og spændt lænd, eller måske spændingshovedpine? Så er du ikke alene. Rygsmerter er nærmest en folkesygdom i Danmark, og skyldes hovedsageligt, at vi tilbringer alt for mange timer i dårlige arbejdsstillinger. Mange mennesker sidder bøjet over deres tastaturer størstedelen af deres vågne timer, og får ikke lavet de nødvendige øvelser, som skal kompensere for denne uhensigtsmæssige stilling. Så bliver musklerne spændte og ømme, og der danner sig smertefulde myoser og infiltrationer i muskel fibrene, som er vanskelige at slippe af med igen.

Du kan faktisk nærmest mærke de hårde knolde, når du trykker på musklerne. Er der først opstået myoser, opstår der nemt en ond cirkel, hvor smerterne og ubehaget får dig til at spænde endnu hårdere op – og dermed gives anledning til endnu flere smerter og større ubehag i det daglige.

Kom af med spændingerne – opsøg en dygtig og erfaren massør

Hvis du til daglig lider af smertefulde spændinger, kan det være en rigtig god idé at få professionel hjælp til at slippe af med disse. En massør, som har erfaring med arbejds relaterede spændinger, kan være til stor hjælp, når det handler om at slippe af med muskel smerter og spændingshovedpine. De fleste mennesker forbinder massage med luksus og wellness, som man kan unde sig selv i ny og næ, for eksempel når man er på ferie. Men faktisk kan massage sagtens være fremmende for helbreddet på linje med at spise sundt og dyrke motion. En god fysiurgisk massage, dyb bindevævs massage eller sports massage kan have stor betydning for din krops funktion, og for dit generelle velbefindende.

Hos Kaatsu Massage kan du vælge imellem forskellige typer massage, som hver især kan øge dit velvære og befri dig for de smertefulde spændinger. Læs mere på https://kaatsumassage.dk/ 

Flere Nyheder