E-cigaretter af højeste kvalitet

Club iSmoke er en online forhandler af elektroniske cigaretter til damprygning. Club iSmoke er en veletableret, international og succesfuld forretning – med mange tilfredse og tilbagevendende stamkunder – som sælger et bredt udvalg af elektroniske cigaretter til fair priser i en række europæiske lande. 

Produkterne, som sælges hos Club iSmoke, er oplagte til brug af damprygere, som kun ønsker den bedste kvalitet. For det er netop dette – og udelukkende dette – som tilbydes hos Club iSmoke. Club iSmoke sælger nemlig Sundhedsstyrelsen-certificerede produkter, som har gennemgået adskillige tests for at leve op til forhandlerens ekstremt høje standarder.

Club iSmoke er også en ideel forhandler af elektroniske cigaretter for de, der ønsker et rygestop, men som finder det svært at overgå fra tobakscigaretter til eksempelvis et nikotinplaster; de savner selve rygningen som handling, som er blevet en integreret del af deres hverdag, og de er derfor i stor risiko for at gå tilbage til at ryge de traditionelle og yderst skadelige tobakscigaretter. Ved i stedet at skifte til e-cigaretter fra iSmoke, som indeholder nikotin men som fungerer ved indånding af en simpel vanddamp, nedsættes sundhedsrisikoen uden, at man behøver give helt slip på rygningen. Herfra kan man efter eget ønske eventuelt arbejde videre med også at skære ned på sit forbrug af e-cigaretten. Rygestoppet gøres altså realistisk med produkterne fra Club iSmoke

For Club iSmoke er den høje kvalitet en mærkesag, som sættes i centrum. De produkter, der føres, udvælges nøje – og grundet de gennemgående tests er iSmoke’s fejlmargen så lav som kun to procent. Findes der alligevel en fejl i et modtaget produkt, sendes en erstatning hurtigt og uden besvær for kunden. 

For Club iSmoke’s stolthed er ikke blot kvaliteten af selve produkterne, men ligeledes kvaliteten af den komplette købsoplevelse, og dermed også af serviceniveauet. Derfor er hjemmesiden let at overskue, med guides til at foretage det rette valg af e-cigaret. Kundeservice-teamet er mere end klar til at besvare ethvert spørgsmål, man måtte have om produkternes funktioner, da omkring 75 procent af medarbejderne hos Club iSmoke har gjort sig egne erfaringer med produkterne, som kan ses på siden her. Som kunde tages man alvorligt, og kan trygt regne med en professionel tilgang fra de ansattes side. 

Club iSmoke er dermed den optimale forhandler at gøre til sin stamforhandler, hvis man allerede ryger e-cigaretter eller ønsker at begynde. Uanset hvad, er man sikret den høje kvalitet og den sublime service, som er en del af Club iSmokes stolthed.