En husblog til ethvert festtema

06 januar 2021 admin

Hold en temafest

Der er intet så skønt som en temafest. Åh men hvilket tema skal man dog vælge? Det kan være svært for folk altid at bestemme sig, især fordi man måske ikke helt kan overskue, hvad man skal have med. 

Derfor er det en udemærket idé at gå igang med at researche lidt på de forskellige teamer. Det kan du gøre via forskellige mode og personlige livsstil blogs, der findes rundt omkring på internettet. Det er garanteret at mindst én af dem, har skrevet noget om en temafest eller fem.

Fiesta, fiesta og atter fiesta

Hvis nu du for eksempel tænker at festen skal stå i det mexicanske tegn, hvad har du så brug for? Der kan være mange ting, som kan sætte gang i den mexicanske fiesta, men når det er sagt, er der selvfølgelig nogle bestemte ting, som springer lidt mere i øjnene:

1. Påklædningen

En mexihat er selvfølgelig uunværdlig at have. Den skaber glæde, feststemning, og man kan næsten ikke lade vær med at spotte den. Generelt er farver en rigtig god idé og måske nogle instrumenter, da Mexico er kendt for blandt andet sine til tider lidt cringe musikalske talenter.

2. Maden 

Maden er selvfølgelig et must at have på plads til en temafest – og igen er Mexciansk temafest et genialt bud på en bemærkelsesværdig mad. Prøv dig frem med tacos med farverigt tilbehør, lækre spicy guacemole, burritos, tomatsalsa, nachos med masser af ost – eller en bønnesalat med tomat og koriander til de lidt mere sunde?

Uanset hvad er maden lækker og kan laves i små anretninger. Og forglem ej en corona øl eller ti.

3. Leg

Til en mexi fest, skal der næsten også være en selskabsleg, der får rystet dine gæster sammen. Hvis dit hus er stort nok til en omgang limbo er dette et oplagt valg. 

Flere Nyheder