God blog til dem der har hele verden som deres baghave

Nogle holder af at holde ferie det samme sted hvert år. De nyder trygheden ved at kende det hele og at have en masse traditioner, der er forbundet til stedet. Andre holder af at tage et nyt sted hen hvert år. De vil ud at opleve noget nyt, hver gang de har ferie. Det er den måde, de får energi på ferien og finder inspiration til deres hverdag. 

Hvis du hører til den sidste slags, kan du sikkert have stor fordel af at læse mere på bloggen globetrotting.dk. Det er en stor blog med artikler om en række forskellige lande og oplevelser. Her kan du både få gode råd og blive inspireret i forhold til din næste rejsedestination. Det er derfor en god blog at holde øje med. 

Du kan for eksempel læse om, hvordan du kan opleve nordlyset i Norge. Det er en stor drøm for mange mennesker at opleve nordlys. Nogle gange kan vi være heldige at se det her i Danmark, men det er sjældent, at det sker. Der er meget lysforurening i Danmark på grund af byer og industri. Det kan derfor gøre, at du ikke kan se nordlyset lige så tydeligt. I Norge har du mulighed for at komme ud i fjeldene langt væk fra alting, og her er der virkelig gode muligheder for at opleve nordlyset. Hvis du gerne vil vide, hvordan du kan gøre det til en billig pris, kan globetrotting.dk også give dig et bud på det. 

Du kan også få gode råd til, hvad det er vigtigt, at du husker på safarirejsen. En safarirejse i Afrika er også en livsdrøm for mange mennesker. Nogle går og sparer op til den i mange år, så de kan få lige præcis den oplevelse, de altid har ønsket sig. Men det er ærgerligt, at der kommer et skår i glæden, fordi du har glemt en af de vigtigste ting til en safarirejse. Det kan du undgå, hvis du læser artiklen på http://globetrotting.dk/. Der kan du for eksempel læse, at det er vigtigt, at du husker myggespray på rejsen. I langt de fleste lande i Afrika er der risiko for, at du får malaria og andre sygdomme, der kan overføres via myg. Det er derfor vigtigt, at du gør alt for at undgå at blive stukket. Det er både ubehageligt, når du er afsted, og endnu mere ubehageligt, hvis du kommer hjem med en sygdom som souvenir.