Hvad skal jeg bruge til anker og fortøjning?

29 september 2020 Astrid Pedersen

Når du sejler rundt i de danske farvande vil du ind imellem få brug for at holde en pause – enten for at proviantere eller for at sove om natten. For at undgå at din båd driver til havs skal denne således fastgøres – enten til havbunden ved hjælp af et anker, eller ved kajen ved hjælp af tovværk.

Til disse formål har du brug for henholdsvis anker og ankerspil samt tovværk og fendere. Når du camperer på åbent vand er det vigtigt at have et anker, som passer til din båd, og som kan sikre at den bliver hvor den skal. Her kan du for eksempel vælge et Rocna anker eller et Bruce anker, og et dertil hørende ankerspil samt et solidt ankertov, eventuelt med ankerkæde. Og når du ligger i havn vil du få brug for stærkt fortøjningstov – allerhelst med splejset øje – samt fendere til at afbøde slag fra bolværket eller fra andre både.

Kan jeg købe udstyr til anker og fortøjning online?

Det korte svar på oven for stillede spørgsmål er ja – du kan købe anker og fortøjning online. Du kan faktisk med stor fordelkøbe alt inden for anker og fortøjning, her under ankre, fortøjnings tovværk, ankerspil, ankerline, ankerkæder og diverse fendere i den online shop på baadbiksen.dk.

Bådbiksen er en danske webshop som har specialiseret sig inden for bådudstyr og tilbehør til sejlads, til meget lave priser. Bådbiksen kan holde priserne på diverse udstyr og materiale i et lavt leje da forretningen ikke selv har noget lager men i stedet bestiller direkte ved leverandøren. På den måde kan Bådbiksen spare udgifterne til husleje samt til personale og til forsikring af det dyre bådudstyr. Og derfor kan Bådbiksen sælge dig kvalitets bådudstyr til aldeles favorable priser.

Du kan se det store udvalg af udstyr og tilbehør til anker og fortøjning på hjemmesiden baadbiksen.dk

Flere Nyheder