Kundens behov er i centrum hos Hviid Advokater A/S

Et testamente vil altid være en god idé, selvom mange synes, at det er kompliceret og tidskrævende. Hvis du vælger ikke at oprette et testamente, så er det arveloven, der bestemmer, hvordan din arv skal fordeles, hvilket betyder, at du ikke selv har en indflydelse på, hvordan din formue bliver delt. 

Få hjælp af en advokat

Hvordan skal mine penge fordeles? Hvem skal arve smykkerne? Hvem skal arve sølvbestikket? Der er mange vigtige spørgsmål, der skal besvares ved udarbejdelsen af et testamente, men det er vigtigt, at man ikke springer over, hvor gærdet er lavest, så du sikre dig, at din formue og dine værdier bliver fordelt, som du har tænkt det, når du en dag går bort. Det kan samtidig lette hele processen for dine nærmeste og mindske konflikter, hvis de ikke skal bekymre sig om, hvem der skal arve hvad. 

Det kræver et godt kendskab til juraen på dette område, hvis du vil undgå de mange faldgruber, der følger med ved et testamente. Det er de færreste, der føler sig 100 % sikre på området, og det kan derfor være en god idé at tage kontakt til en advokat, så du sikrer dig, at der ikke opstår nogle uventede overraskelser. 

En række centrale spørgsmål 

Der er en række centrale spørgsmål, du skal overveje, når du udarbejder dit testamente i samarbejde med din advokat. Først og fremmest skal du overveje, om din arv skal være særeje. Når dine nærmeste arver efter dig, så er den nemlig som udgangspunkt fælleseje. Dette kan du ændre ved at give din arv som særeje til arvinger, så den er personlig og ikke skal deles, hvis de bliver skilt. Derudover kan du også vælge at båndlægge din arv, så du begrænser arvingernes råderet over den. Det kan eksempelvis være, at de får udbetalt renter og indtægter løbende. 

Rådgivning på et højt fagligt niveau hos Hviid Advokater A/S

Dette er blot nogle få af de vigtige punkter, der skal tages stilling til ved et testamente, men det sørger din advokat for, at der bliver taget hånd om. Hos Hviid Advokater A/S får du en advokat, der kan tilbyde dig rådgivning på højeste niveau i forbindelse med dit testamente, så du sikrer dig, at der bliver taget hensyn til alle faldgruber. Du vil altid få en advokat, der er specialiseret inden for området, så din sikkerhed er på plads. De har fokus på at være grundige, tilgængelige og hurtige med deres kunders behov i centrum.