Reparér selv din iPhone X skærm

14 februar 2022 Astrid Pedersen

advertorial

I 2017 lancerede Apple iPhone X. X’et i iPhone X skal læses og udtales som ti – altså Apples ”jubilæumsmodel” af den populære iPhone.

Den smukke, slanke telefon med det imponerede display og det knivskarpe kamera var banebrydende for sin tid, og satte helt nye standarder for smartphone teknologi. Den dag i dag er iPhone x stadig top of the line inden for sit område.

Er du således en af dem der investerede i en iPhone X for år tilbage, og virker telefonen stadig upåklageligt, er du sikkert stadig glad for denne. Du har sikkert intet ønske om at skifte den ud – og den vil højst sandsynligt også kunne holde mange år endnu. Og så er der ingen grund til at gå ud og investere i en helt ny, dyr smartphone.

Hvad gør jeg med det smadrede front glas på min iPhone X?

Det er rigtig ærgerligt at skulle skifte telefonen ud fordi man har været så uheldig at tabe den. Selv fald fra en lav højde kan have katastrofale konsekvenser for en iPhone X hvis den lander på et hårdt underlag, for eksempel fliser, beton, cement eller asfalt.

iphone 11 skærm

Den store, smukke skærm med det flotte display er på én og samme tid telefonens varemærke og dens svaghed. Hvis du er rigtig uheldig kan du risikere at front glasset splintrer totalt. Det betyder at du ikke længere har adgang til hverken dine mange apps eller til telefonens mest basale funktioner. Og så er telefonen faktisk ubrugelig.

Du kan selv fikse din iPhone X skærm

I stedet for at indlevere telefonen til dyr reparation på et autoriseret værksted, eller skulle ud og købe en ny iPhone, kan du vælge selv at reparere telefonens skærm. Det er både billigere og hurtigere end hvad et værksted kan præstere. Og så slipper du for at skulle betale i dyre domme for en ny telefon. Læs mere på Phone-Parts.dk

Flere Nyheder