Sats på dit parforhold med kompetent parterapi

Befinder du dig i et parforhold, der sårer og frustrerer dig og din partner? Så vi det være oplagt at gå i parterapi hos en dygtig parterapeut som Hans Jørgen Juhler. Vi bruger penge på at vedligeholde så meget i vores liv. Det kan være børnenes trivsel, hjemmet, bilen, kroppen, venskabelige relationer osv. Nogle gange glemmer vi imidlertid at pleje parforholdet, den grundsubstans, der får vores familieliv til at hænge sammen. Midt i hverdagens mange gøremål og krav kan vi næsten umærkeligt glide ind i nogle uheldige samspilsmønstre, der med tiden bliver destruktive og giftige vaner for parforholdet. Nogle gange går det først op for os, når det pludselig er blevet for meget, for overvældende eller når vi simpelthen rammes af apati. Så er det virkelig på tide at gøre noget ved det, hvis det ikke skal ende i et brud eller en skilsmisse.

Hans Jørgen Juhlers praksis

Hans Jørgen Juhler kender om nogen til de psykologiske mekanismer, der kan ødelægge et parforhold. 15 års praksis som parterapeut har givet Hans Jørgen indblik i de fleste af et parforholds facetter. Han afdækker præcist og ærligt faldgruberne i hvert enkelt parforhold. Derefter følger konstruktive samtaler, der skal skabe grundlag for parternes indlevelse i og forståelse for hinanden. Desuden sættes konkrete værktøjer i spil, så der arbejdes aktivt, praktisk og målbart med problemstillingerne. Hans Jørgens Juhlers terapeutiske praksis er altså på én gang præget af en nuanceret og dybdegående psykologisk viden og en praktisk tilgang til problemløsningerne. Hans Jørgen Juhler har den medmenneskelighed og psykologiske viden, som er en forudsætning for at blive en dygtig parterapeut, og han anvender aktivt potentialer og ressourcer i parterapien.

Klienter roser Hans Jørgen Juhler

På Parterapi.info kan du læse breve fra klienter. De roser Hans Jørgen Juhlers terapeutiske virke og er utrolig glade for dennes positive indflydelse på deres parforhold. På hjemmesiden kan du også se en video med Hans Jørgen Juhler, hvor han fortæller om sin indfaldsvinkel til parterapi samt hans metoder. Derudover kan du læse Hans Jørgen Juhlers cv, der vidner om, hvor kompetent han er til sit arbejde. Du kan også finde spændende artikler om parforholdets udfordringer, og så er der selvfølgelig også en prisliste. Læg mærke til, at Hans Jørgen Juhler tilbyder en gratis forsamtale på 30 minutter. Det er en god mulighed for at undersøge, om denne parterapi er noget for dig og din partner. Prøv, og giv dit parforhold en hjælpende hånd.