Vær dog lidt kreativ med den betonmaling!

06 maj 2022 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Hvorfor skal malingen være lige så kedelig som den beton, den skal bemales med?

Bare fordi man har fået noget billigt opført af beton, så behøver man da heller ikke vælge den billigste betonmaling, som der også samtidig er den kedeligste.

For det første bør man vælge en farve, der er interessant at se på, også selvom den ikke er den billigste, for hvis man sparede på konstruktionen, så kan man godt punge lidt ud til malingen – om man er en privat person eller det kommunale.

For det andet kan man godt variere farvevalget lidt, så når man kommer til en anden betonvæg, så kan man bruge en anden farve her, også selvom det kræver flere penge på bordet og mere arbejde.

Man må godt gå lidt amok, så det ser kreativt ud, også selvom det er stærke kontraster – det giver stedet lidt liv.

betonmaling

Sådan noget betonmaling giver liv til stedet

Men hvorfor stoppe der?

Man kan jo også lave nogle glidende overgange med malingen, så man ikke bruger den så konservativt til, hvad væggenes ender og begyndelse dikterer.

Og hvorfor da ikke også tage det skridtet videre og male nogle kunstneriske portrætter eller motiver på væggene med den her maling?

Man kunne også bruge spraymaling til betonen.

Der er virkelig mange muligheder her, og man kan jo altid ændre det igen senere, for mere permanent er det jo ikke, end at man kan dække det over igen senere.

Så man går fra at have haft noget kedeligt beton at kigge på, til at man har noget, som der giver en et smil at se på.

Og hvis det er en betonkonstruktion, som man alligevel skal have med at gøre længe – måske endda bo i – så må det jo gerne være noget, som der er til at holde ud at se på.

Flere Nyheder