Webhotel – den bedste hosting løsning til mindre virksomheder

25 april 2022 Astrid Pedersen

advertorial

Skal dit website gå live lige om lidt? Så bør du se dig om efter et godt webhotel.

Hvad er et webhotel, og hvorfor skal jeg vælge denne løsning?

Et webhotel er en plads på en server, dedikeret til dit websites eller din webshops domæne. Faktisk er ordet webhotel meget dækkende. Du flytter ind på en server sammen med en masse andre domæner og hjemmesider, og får alle services inkluderet.

Dette giver selvsagt en lang række stordrift fordele hvilket gør det både nemmere og billigere for dig at drive din webshop eller holde din hjemmeside i luften. Hvis du selv skulle ud og købe en server var du også selv samtidig ansvarlig for at installere og opdatere diverse software. Du skulle konstant vedligeholde din server og sørge for alt det praktiske.

webhotel

Din server skulle køre i døgndrift hvilket er ensbetydende med et vist strøm forbrug. Og hvis man lægger de direkte udgifter sammen med det antal timer du vil komme til at bruge på at holde din hjemmeside live vil det hurtigt stå klart at det langt bedre kan betale sig med et billigt webhotel.

Fordele ved webhotel

Når du lægger din hjemmeside på et domæne på et webhotel slipper du for selv at skulle bekymre dig om alt hvad der vedrører backup, fail over løsninger, antivirus og firewall. Det sørger din udbyder nemlig for, lige som du kan regne med en høj oppetid.

De fleste danske udbydere af hosting løsninger kan tilbyde flere forskellige webhotel pakker, så du kan vælge den der bedst matcher netop din hjemmesides specifikationer. Og skulle dine behov ændre sig vil det være nemt at op eller nedskalere løsningen blot ved at skifte til en større eller mindre pakke.

Find det bedste webhotel i Danmark

Hvis du er på jagt efter et godt og billigt webhotel kan du finde hvad du søger på webhotel-guiden.dk.

Flere Nyheder