Wellness for livsnydere i Aalborg

Er du en hverdagslivsnyder, eller betyder det meget for dig i din hverdag at du har en afslappet udstråling og ikke har hud, der hænger?

Det kan også være at du nyder det forfriskende og nemme ved at have fået en voksbehandling, inden sæsonen for bare ben og badetøj for alvor går i gang.
En massage eller en afrensende ansigtsbehandling kan gøre underværker for vores selvfølelse og for vores velvære i hverdagen. Heldigvis er wellness til hverdagspriser ikke uden for rækkevidde! 

Midt i Aalborg finder du klinikken Esthetique Hudpleje, der tilbyder et væld af forskellige wellnessbehandlinger til krop og ansigt.
Klinikken består af veluddannede og professionelle ansatte, der forstår at vi alle er forskellige og at behandlingerne skal passe til den enkelte person, så det altid vil være en dejlig og afslappende oplevelse at få en behandling hos Esthetique Hudpleje, her: http://www.esthetique-hudpleje.dk/62-voksbehandlinger/11-wellness-pakker

Vælg for eksempel mellem ikke mindre end 11 forskellige ansigtsbehandlinger. Her er der helt sikkert en wellnessbehandling for alle, uanset alder og hudtype.
En ansigtsmassage kan gøre underværker, i forhold til at tage en pause fra hverdagen og slappe af, fuldstændigt og dybt. Den efterlader en følelse af ro, der vil være til gavn for hele kroppen og virke stressreducerende. 
Den vil også virke udglattende, stimulerende og bare rigtig dejlig.

En måske lidt mindre afslappende, men helt igennem effektiv og nyttig behandling, er voksbehandling. 
Esthetique Hudpleje har ikke mindre end 10 forskellige voksbehandlinger at tilbyde til den, der altid ønsker at tage sig godt ud.

Søger du en rigtig, super afstressende wellnessoplevelse, udfører klinikken tre forskellige typer – Light, Deluxe og Gold.
Varierende i varighed og pris, kan du helt sikkert finde lige præcis den type wellness, du har lyst til og brug for.
Især i den kolde tid, kan det være meget velgørende at undslippe kulden og hengive sig til varmen og til massage, der får blodet til at rulle i kroppen.

Den nordjyske hudplejeklinik udviser stor professionalisme og forstår hvordan man giver travle mennesker et tiltrængt og behageligt wellnessafbræk i en travl hverdag.

Nogle gange forbindes høj kvalitet og gode produkter også med høje priser, men det er heldigvis ikke tilfældet med Esthetique Hudpleje. 
Idéen bag er, at kunne give wellnessoplevelser til alle til fair priser, så wellness ikke kun behøver at være en sjælden luksus.

Klinikken har en fin Facebook-side, hvor der er anmeldelser og ratings fra klinikkens kunder, og billeder af den wellnessstemning, der er at finde i klinikken.