Wellness og helse med massage af en dygtig massør

14 januar 2019 Astrid Pedersen
Wellness og helse med massage af en dygtig massør

De fleste mennesker i Danmark forbinder massage med luksus, som man fortrinsvis får på dyre spa steder eller fem stjernede hoteller. Men faktisk er massage noget, vi alle burde unde os selv i ny og næ – og ikke blot som en del af et wellness ophold. Massage kan nemlig behandle og forebygge mange sygdomme og lidelser, som er en direkte konsekvens af den vestlige livsstil. Faktisk burde massage være en naturlig del af vore ugentlige rutiner, i tråd med fitness træning og motion. Mange dårligdomme kunne undgås, hvis danskerne var bedre til at passe på sig selv, og massage kan sagtens indgå som et led i en generel sundheds plan.

Hvilken slags massage skal jeg vælge?

Det er ikke alle, som kan gå direkte ind fra gaden og modtage en grundig omgang fysiurgisk massage, sports massage eller dyb bindevævs massage. For det første skal man vænne sig til fornemmelsen af at modtage behandling – mange mennesker spænder hårdt op i muskulaturen, fra det øjeblik de lægger sig på briksen, og derfor kan det være tilrådeligt at lægge ud med en blid wellness massage. Herefter kan de mere dybtgående former for massage eventuelt tages i brug, hvor der arbejdes i dybden med muskler og bindevæv.

Hvad er formålet med massage?

Formålet med massage er dels at smidiggøre musklerne og styrke blodgennemstrømningen, således at der løsnes op for spændinger og myoser, dels at bringe kroppen og sindet i en tilstand af afslapning og afspænding, som kan virke forebyggende på stress, og giver nerve systemet en tiltrængt pause. Med en velgørende helkrops massage bliver samtlige kroppens dele arbejdet igennem, og du vil tydeligt kunne mærke en forskel allerede fra du træde ned af briksen. I løbet af nogle dage burde du også kunne føle færre smerter i de muskler, som før var spændte og ømme, og du vil opleve en øget fornemmelse af energi og velvære i krop og sind.

Læs mere på kaatsumassage.dk

Flere Nyheder